Villiin luontoon

Keskustelua ensimmäisestä saagasta.

Villiin luontoon

ViestiKirjoittaja Savuvarjo » 06.05.2019 15:41

Keskustelua kaiken aloittaneesta kirjasta, Villiin luontoon.

» Jos päätät osallistua koulutukseemme, meidän on vietävä sinut klaanin luo. Sinun on elettävä kanssamme ja kunnioitettava tapojamme. Muussa tapauksessa sinun on palattava Kaksijalkalaan, etkä saa koskaan tulla klaaniin takaisin. Et voi elää tassu kummassakin maailmassa. »

Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania – Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani – on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan.
Muiden klaanien reviirejä uhkaava Varjoklaani kuitenkin voimistuu päivä päivältä, ja Myrskyklaanin kissat ovat vakavassa vaarassa. Uljaita sotureita kuolee, ja jotkut varsin salaperäisellä tavalla.
Keskelle näitä tapahtumia ilmestyy tavallinen kotikissa nimeltä Ruska – joka saattaa osoittautua Myrskyklaanin kaikkein urheimmaksi soturiksi.

Mitä pidit kirjasta? Vai etkö pitänyt lainkaan?

Itse luin tämän kirjan vasta neljännen kirjan jälkeen, mutta pidin siitä silti. Ensimmäinen kirja on aina eeppinen ja niin se on tässäkin. Kotikisua pilkataan sen liittyessä klaaniin. Lukiessani tämän kirjan aloin vihaamaan heti Tiikerikynttä, Mustaraitaa, Pitkähäntää ja Tomutassua eli juurikin niitä kissoja, jotka pilkkasivat Tulitassua. Suosikiksi taas kohosi Tulitassu kuten varmaan monella muullakin. Ensimmäisessä kirjassa päästiin jopa kokemaan taistelu kun Varjoklaani kamalan Rikkotähden kanssa hyökkää Myrskyklaaniin. Soturikissojen taistelut ovat aina vauhdikkaita.
Avatar
Savuvarjo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 22
Liittynyt: 06.05.2019 13:43
Paikkakunta: Turku

Re: Villiin luontoon

ViestiKirjoittaja Sinitähti » 07.05.2019 10:18

Hei. Aloitin uudelleen lukemaan soturikissoja ja sain luettua valmiiksi tässä lähiakoina tämän ensimmäisen osan villiin luontoon. Oon lukenut tämän kirjan muistaakseni 3 kertaa, joka kerta yhtä kiinnostuneena.

Ja mitä itse pidin kirjasta?
Pidin siis todella paljon.Alussa kissa nimeltä Ruska joka on tavallinen kotikissa. Ruska liittoutuu myrskykkaaniin ja hän tapaa ensimmäisen villi kissan Harmaatassun.

Ruska lähteee metsään kotikisun pesästään ja siellä hän tapaa Harmaatassun, sitten Harmaatassun ja Ruska taistelevat hetken kunnes paikalle saapuu Sinitähti ja Leijonamieli. Tämän jälkeen Sinitähti kysyy haluaako Ruska tulla myrskykkaaniin pysyvästi. Tämä kohta on oma suosikkini.

Tämän jälkeen kirjan alkuvaiheessa on kuolema, joka osoittautuu hyvin salaperäiseksi myöhemmin ja joka johtaa monenlaiseen tapahtumaan. Punahännän kuolema koskettaa melkein kaikkia.

Kirja on mukavaa luettavaa niin pienemmille kuin isoimmille.
Sinitähti täällä, seuraan sinua tähtikaanin kautta~
Sinitähti
Pentu
Pentu
 
Viestit: 2
Liittynyt: 07.05.2019 08:30
Paikkakunta: Lempäälä


Paluu The Prophecies Begin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron